En smuk salat som smager simpelt hen så godt! Spis den som den er som snack, eller som tilbehør til fisk eller lyst kød. Du kan også tilføje kogte rejer og lave det om til frokost salat eller let sommer middag.
Fire portioner
Kernerne tørristes på en glovarm pande under stadig omrøring.
Når kernerne tager farve, tilsættes kokosolie, wasabi eller peberrod og akaciehonning. Rør sammen og tag dem straks af panden, og lad dem køle af på en tallerken til senere..
Brug en råkostmaskine eller et rivejern til at rive rødbeder og gulerødder.
Snit citrongræs meget fint med skarp kniv, eller riv citronskal og pres saften. I en skål blandes citrongræs, eller citronsaft og -skal, med de revne gulerødder og rødbeder. salt, friskkværnet peber og rapsolien.
Top med de wasabi-/honningristede kerner.
Opskriften er fra bogen Min Yoga - næring til krop og sjæl.
Ingredients
Directions
Fire portioner
Kernerne tørristes på en glovarm pande under stadig omrøring.
Når kernerne tager farve, tilsættes kokosolie, wasabi eller peberrod og akaciehonning. Rør sammen og tag dem straks af panden, og lad dem køle af på en tallerken til senere..
Brug en råkostmaskine eller et rivejern til at rive rødbeder og gulerødder.
Snit citrongræs meget fint med skarp kniv, eller riv citronskal og pres saften. I en skål blandes citrongræs, eller citronsaft og -skal, med de revne gulerødder og rødbeder. salt, friskkværnet peber og rapsolien.
Top med de wasabi-/honningristede kerner.
Opskriften er fra bogen Min Yoga - næring til krop og sjæl.