Bananbrød smager godt! Sådan er det bare! Spis det når du mangler lidt sødme i hverdagen, især som treat til eftermiddags te eller kaffe eller når du får uventede gæster er du den som kan diske op med lækkert og forholdsvis sundt kagebrød. Der skal helt klar smør på men kan sagtens spises som det er.
Skær fignerne i bittesmå stykker.
Mos bananerne.
Bland alle ingredienser sammen, kom dejen i en smurt brødform og bag “kagebrødet” i 50 min i 175°C forvarmet ovn.
Tag kagen ud og lad den afkøle helt inden du skærer i den.
Smager rigtig godt med koldt smør på!
Ingredients
Directions
Skær fignerne i bittesmå stykker.
Mos bananerne.
Bland alle ingredienser sammen, kom dejen i en smurt brødform og bag “kagebrødet” i 50 min i 175°C forvarmet ovn.
Tag kagen ud og lad den afkøle helt inden du skærer i den.
Smager rigtig godt med koldt smør på!