Kokosbar er lavet på kokosmel og naturligt sødestof og mørk chokolade. Stærkt inspireret af smager Bounty chokoladebar, som er een af mine favoritter. For dig som vælger sukkerfrit og er på lav kulhydrat eller ketoflex er det en kærkommen snack eller mellemmåltid til en god kop kaffe eller te. Opbevares koldt.
10-20 stk, alt efter den størrelse du vælger
Mix kokosmel, vanilje pulver, 4 dråber vanilje stevia og kokosfløde sammen. Hvis det er for tørt kom mere kokosfløde i.
Press kokosmassen i et kvadrat størrelse form / fad så den er 2-3 cm tyk.
Kom formen i fryseren i nogle timer eller natten over.
Tag formen ud og lad kokosmassen tø nok til at du kan skære det antal stykker du ønsker.
Overtræk
Smelt olien i en bryde sammen med kakao pulver og 4 dr vanilje stevia. Rør godt og grundigt og sørg for der ikke er nogen korn eller ujævnheder. Køl den ned.
Vend de frosne kokosstykker i chokoladen, det skal dække hele stykket.
Kom dem på en plade eller tellerken og kom i køleskabet. Når chokoladen er størknet flyt kokos barene over i en container med låg på.
PS Erstat kakao pulver med rigtig 100 g 85% mørk chokolade som du smelter i en skål i vandbad. Bland en smule smør eller kokosolie i det smeltede chokolade, køl af og fortsæt med samme fremgangsmåde.
Ingredients
Directions
10-20 stk, alt efter den størrelse du vælger
Mix kokosmel, vanilje pulver, 4 dråber vanilje stevia og kokosfløde sammen. Hvis det er for tørt kom mere kokosfløde i.
Press kokosmassen i et kvadrat størrelse form / fad så den er 2-3 cm tyk.
Kom formen i fryseren i nogle timer eller natten over.
Tag formen ud og lad kokosmassen tø nok til at du kan skære det antal stykker du ønsker.
Overtræk
Smelt olien i en bryde sammen med kakao pulver og 4 dr vanilje stevia. Rør godt og grundigt og sørg for der ikke er nogen korn eller ujævnheder. Køl den ned.
Vend de frosne kokosstykker i chokoladen, det skal dække hele stykket.
Kom dem på en plade eller tellerken og kom i køleskabet. Når chokoladen er størknet flyt kokos barene over i en container med låg på.
PS Erstat kakao pulver med rigtig 100 g 85% mørk chokolade som du smelter i en skål i vandbad. Bland en smule smør eller kokosolie i det smeltede chokolade, køl af og fortsæt med samme fremgangsmåde.