Kylling er altid god, og lår og overlår smager mest fordi de er den fedeste del. Denne ret er simpel men du kan sagtens tilføje nogle grøntsager, f.eks courgette eller og selleri rod. Men hvis du er på striks keto kost så brug kun blomkåls- eller broccoli ris. Opskriften er fra bogen Ketoflex 3-3-1
Gnid kyllingestykkerne med rosmarin og koriander og steg dem på alle sider i fedtstoffet, i 5-10 min, i en tykbundet gryde.
Kom kyllingfond eller vand og bouillonterning ved, sammen med tomat puré, ingefær og det pressede hvidløg, chili, salt og peber.
Kog i 30 min, smag til med hvidvinseddike eller citron og måske mere salt.
Server sammen med kogte blomkåls- eller broccoliris (se tilberedningsmetode på s 191). Kom 1-2 spsk smør eller god olivenolie på hver portion ris, kom kylling og sovs ovenpå og top med cremefraiche og basilikum blade.
Ingredients
Directions
Gnid kyllingestykkerne med rosmarin og koriander og steg dem på alle sider i fedtstoffet, i 5-10 min, i en tykbundet gryde.
Kom kyllingfond eller vand og bouillonterning ved, sammen med tomat puré, ingefær og det pressede hvidløg, chili, salt og peber.
Kog i 30 min, smag til med hvidvinseddike eller citron og måske mere salt.
Server sammen med kogte blomkåls- eller broccoliris (se tilberedningsmetode på s 191). Kom 1-2 spsk smør eller god olivenolie på hver portion ris, kom kylling og sovs ovenpå og top med cremefraiche og basilikum blade.